Husqvarna Designer Jade 35

Artikelnummer: H Designer Jade 35
Vorige Artikel 6 van 16 Volgende
€ 1.849,00 (inclusief btw)

Ervaar de magie van borduren! De DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine is het ideale model om al uw projecten een persoonlijk accent te geven.

Uitgerust voor een nieuwe lifestyle!

De DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine heeft een uniek en slim design. De Embroidery Intro Software voor PC (Engelstalig) is bij uw machine inbegrepen zodat u uw inspiratie echt tot uitdrukking kunt brengen. Zodra u uw handen op deze machine weet te leggen, kunt u al uw ideeën uitvoeren!

Specificaties:

 • Groot borduurgebied
  U kunt grote ontwerpen tot maximaal 240x150mm maken en borduren zonder de stof opnieuw te hoeven inspannen. De grote DESIGNER™ Jewel Hoop van 240x150mm is bij uw DESIGNER JADE™ 35 inbegrepen.
  HUSQVARNA VIKING® is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe borduurringen en accessoires voor verschillende technieken.
 • Exclusieve SEWING ADVISOR™ functie
  Kies uw stofsoort en naaitechniek; de Exclusieve SEWING ADVISOR™ stelt alles onmiddellijk voor u in en geeft professioneel advies direct op het scherm. De beste steek, steekbreedte, steeklengte en draadspanning worden automatisch ingesteld. De steek wordt in het display getoond en u krijgt advies over de te gebruiken naaivoet.

 • Hoge borduursnelheid
  De perfecte tijdbespaarder voor iedereen die borduurt. Uw HUSQVARNA VIKING® DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine borduurt sneller dan de meeste andere borduurmachines.

 • Grote naairuimte
  200mm naairuimte. Voor het eenvoudig naaien van grote quilts, woondecoratieprojecten en kledingstukken. Zoveel ruimte rechts van de naald zorgt voor veel naaigemak.

 • Inclusief Embroidery Intro Software voor PC
  Pas uw borduurmotieven aan of personaliseer en combineer ze met elkaar; maak monogrammen – allemaal op uw PC computer. Roteer, spiegel, vergroot of verklein het borduurmotief met de mogelijkheid om de stekendichtheid te behouden, en nog veel meer!

Video Borduurvoorbeeld

Video fabrikant

© 2020 - 2023 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel