in voorraad

Juki HZL-DX5

Artikelnummer: J HZL-DX5
Artikel 2 van 15
€ 1.699,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Geniet van zelf genaaide meesterwerken met industriële perfectie.

Specificaties:

  • Naaisnelheid Max. 1050 tpm
  • Steeklengte Max. 5 mm
  • Steekbreedte Max. 7 mm
  • Naaivoethoogte 2 Staps max. 12 mm
  • Naald 130/750H (HAx1)
  • Afmetingen 445 (L) x 210 (B) x 290 (H) mm
  • Gewicht 10,3 kg

185 gevarieerde steken inclusief 3 lettertype

BOX feed transportsysteem voor een perfecte steek
Het krachtige industriële rechthoekig transportsysteem (BOX Feed) maakt door de vlakke horizontale beweging, langer contact met de stof en zorgt voor een nauwkeurige transportwerking. Het reguliere transportsysteem maakt een ovale beweging die materiaalkrimp en verschuiven van de stof veroorzaakt.

Zweeffunctie voorkomt ongelijke zomen
Druk op de “zweeffunctie” knop en de naaivoet komt iets omhoog waardoor er een minimale afstand tot de stof ontstaat. Ideaal als u meerdere lagen stof wilt naaien. Geen verschuiving van lagen meer en dus rimpelvrije stoffen en gelijke naainaden. *Standaard naaivoet

Precisie instelling
U kunt de hoogte van de naaivoet instellen met stapjes van 0,1 mm. Met deze precisie instelling kunt u voor ieder materiaal de juiste afstand kiezen.

Rechtstik steekplaat stand
Duw de hendel naar links en de naaldspleet is nu omgezet naar een naaldgat, zodat de ruimte rondom de naaldinslag kleiner is en dunne stoffen worden niet in de steekplaat geduwd.

Normale steekplaat stand
Om de steekplaat om te schakelen naar de zigzagsteek, moet het hendeltje naar rechts geduwd worden. De beveiliging voor rechte steken wordt opgeheven.

Extra ruime werkruimte / grote quilt- aanschuiftafel
U heeft meer zicht op uw naaiwerk en met de extra grote quilt- aanschuiftafel creëert u eenvoudig nog meer werkruimte voor extra grote naaiprojecten. Is optioneel verkrijgbaar voor de DX3 en DX5.

Hoeken en randen van appliqué
Zet de steekbreedte van de naald op automatisch en de steek verandert geleidelijk wanneer u aan het naaien bent. Pas de breedte aan voor volledige controle over de hoeken van uw naadafwerking. De perfecte naadafwerkingen aan het begin, eind of in de hoeken van uw appliqué.

Extra voetpedaal functies
Zelf functies toekennen als; naaivoet hevel, draadknipper, retoursteken, naald onder/boven, afhechtsteken of een enkele steek naaien, aan de “hielbediening” van het meegeleverde voetpedaal.

Vrije hand naaien
Naaien uit de vrije hand. Met rechtsteek en gespecialiseerde zigzag steek. Pas eenvoudig de naaivoethoogte aan om uw naaiwerk makkelijker over de steekplaat door te voeren.

Steek aanpassingsknop
Gebruik de handige tiptoetsen om de breedte en lengte van de steek aan te passen. U kunt zelfs met deze knop zigzag steken aanpassen tijdens het naaien. DX7 is voorzien van draaiknoppen.

Heldere LED-verlichting
Prettiger en veiliger naaien dankzij twee super heldere LED-lampen. De DX7 heeft een extra LED-lamp onder de arm. LED-verlichting is zuiniger en geeft geen warmte af.

16 Gevarieerde knoopsgaten
Unieke sensor methode om de perfecte knoopsgaten in drie breedtes te kunnen naaien. Stabiele doorvoer bij iedere stof en met meerdere lagen en diktes, dankzij de klemplaat.

Automatische draadknipper
Bespaar tijd door met één druk op de knop of voetpedaal uw boven- en onderdraad af te knippen.

Inclusief kniehevel
De naaivoet kan tot 12 mm omhoog en omlaag gebracht worden met behulp van de kniehevel. Optioneel verkrijgbaar voor HZL-DX3.

Kantachtig gevormde steken
Je kledingstuk omtoveren in een ware blikvanger. Creëer een vleugje glamour en combineer decoratieve, kantachtige naaisteken door patronen parallel naast elkaar te naaien.

Regelbare persvoetdruk
De persvoetdruk kan worden aangepast voor een beter naairesultaat naar gelang het materiaal dat wordt genaaid.

Automatische naaldinrijger
Eenvoudig uw draad inrijgen zodat u snel met uw naaiwerk kunt beginnen.

Eenvoudig de draad opwinden
Een onafhankelijke motor windt de onderdraad op. Voorbereiding voor het opspoelen is eenvoudiger. Volg de indicatie lijnen. Het is niet nodig om de onderdraad op te halen.

Themasteken, letters en cijfers
Decoratieve patronen kunnen worden genaaid als één cyclus thema-steek. Combineer bijvoorbeeld patronen met de mogelijkheid om letters en cijfers te naaien.

Naaivoet heffunctie
Stop met naaien en de naald stopt in de laagste positie, de naaivoet komt omhoog zodat de stof vrijkomt. De naaivoet komt automatisch omlaag wanneer u weer verder naait.

Retoursteken, “op de plaats” afwerksteken
Drukt u op de afwerksteek knop tijdens het naaien van een patroon dan stopt de machine pas nadat één gehele cyclus van het patroon is voltooid.

Instelbare snelheid start/retoursteek
U kunt de snelheid van de start- en retoursteek in drie stappen instellen: snel, normaal en langzaam.

Automatisch naaivoet omhoog
Omdat de naaivoet automatisch omhoog gaat na het knippen van de draden, kunt u de naaistof veilig en snel verwijderen.

Optionele accessoires
Breidt uw machine uit met de optionele accessoires zoals b.v. een vergrootglas en een garenconen standaard.

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel