NIEUWE INSCHRIJVINGEN voor het najaar 2024 ZIJN GEOPEND!

De Creaplus Naai-Academie is een plek waar je wordt ondergedompeld in het gebruik van je naaimachine. In de verschillende reeksen  lessen leer je werken met de vele nuttige en decoratieve steken die in je machine zijn ingebouwd. Daarnaast ontdek je wat je met de bijgeleverde naaivoetjes kan doen. De Naai-Academie is een platform waar je geprikkeld wordt om creatief aan de slag te gaan! De lessen worden gegeven door Bieke Paternoster.

Wil je lezen over de ervaring van andere deelnemers aan de Naai-Academie dan doe je dat hier

De lessen worden ongeveer om de drie weken op maandagavonden georganiseerd. Zo heb je voldoende tijd om 'je huiswerk' op jouw tempo te maken. De groep wordt beperkt tot 14 deelnemers om een goede opvolging en begeleiding te garanderen.

Whatsapp-groep

Tijdens de verschillende lessen blijven we met elkaar in contact via de Whatsapp-groep. Daar kan je terecht voor je vragen en worden de resultaten van de opdrachten gepost. Op die manier blijven we geïnspireerd.

Spaarkaart

Je krijgt een spaarkaart van Naaimachines-Creaplus voor de aankoop van je benodigdheden van de Naai-Academie.

Locatie

Er werd gekozen voor een locatie die gemakkelijk met de auto bereikbaar is met vrije parkeerplaatsen voor het gebouw: de kleine vergaderzaal van het Gemeenschapscentrum Sint-Jorisheem te Alken, Hendriksveldstraat. Daar heeft elke deelnemer veel ruimte om de naaimachine en werkmateriaal te plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven

Je kan online inschrijven door het betaalproces te doorlopen. Je inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Wens je nog meer info, kom dan gerust langs in de winkel, ook daar kan je intekenen op de Naai-Academie.

Je kan niet intekenen op een deel van de lessenreeks.


Sorteer op
© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel