Onze plussen

Gespecialiseerde naaiwinkel

Naaimachines CREAplus is gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van naaimachines, borduurmachines, lockmachines en professionele rechtesteek naaimachines, gekaderd in een kunstzinnige omgeving. Naaimachines CREAplus wil de passie voor naaien en creativiteit doorgeven aan anderen, meer bepaald aan de jongere generatie. Het accent in onze missie ligt op instructielessen en workshops in naaien.

Begeleiding in je keuze

Bij Naaimachines CREAplus staan onze modellen overzichtelijk en per merk opgesteld. Ze zijn ingerijgd en gebruiksklaar om proeflapjes te maken. Bij elke machine staat een overzicht met de kenmerken zodat het gemakkelijker is om naaimachines te vergelijken. Zo ben je zeker dat je vindt wat je zoekt.

Naaien en meer

Als je rekbare stoffen wilt gebruiken voor kleding zal je ontdekken dat een overlockmachine of coverlockmachine een plezier is om mee te werken. De mogelijkheden zijn enorm en worden je met enthousiasme gedemonstreerd.

Ervaring

Mijn loopbaan in het onderwijs maakt dat de overdracht van kennis en ervaring in naaien, patchwork, quilten en machines op een professionele manier gebeurt. Instructielessen en workshops in naaien, borduren en locken worden regelmatig geüpdate op deze website.

Instructielessen en Workshops

Bij elke aankoop van een machine zijn één of twee instructielessen, afhankelijk van het type machine, inbegrepen. Die vinden plaats in de winkel te Sint-Truiden op afspraak. Er wordt een breed aanbod van workshops voorzien waarop ook online kan ingetekend worden.

Service na verkoop

Voor een onderhoud of een herstelling van je naaimachine kan je als klant rekenen op gunstige tarieven.

Kunstgalerie

Naaimachines CREAplus wil voor hedendaagse kunstenaars een platform bieden om hun kunst meer bekendheid te geven. Regelmatig wordt het kunstaanbod in de winkel gewijzigd zodat beeldhouwkunst, schilderkunst, textielkunst, handwerkkunst, breikunst … in de kijker wordt gezet. Deze werken kunnen ook aangekocht worden.

Bereikbaarheid

Naaimachines CREAplus bevindt zich op de Tiensesteenweg 105 te Sint-Truiden. In de straat is onbeperkt vrije parkeergelegenheid en achter de hoek bevindt zich het parkeerterrein van het station van Sint-Truiden.

© 2020 - 2021 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel