Welkom in de prachtige wereld van de naaikunst!

Mijn canvas bestaat uit stoffen,
garens vormen mijn palet.

De machine-naald gebruik ik als penseel.


Ik ben Bieke Paternoster, al vele jaren gelukkig getrouwd. We mogen genieten van twee toffe kinderen en inmiddels al zeven kleinkinderen. Daarnaast baat ik deze winkel uit te Sint-Truiden: Naaimachines-CREAplus. Als meisje zat ik uren naast mijn mama die kleding maakte met haar naaimachine. Daar werd mijn passie voor naaien en naaimachines voor het eerst geprikkeld. Inmiddels is die volop tot ontwikkeling gekomen en vindt ze haar uitweg via de textielkunst.

Dat ik kan tekenen en kleuren kan combineren komt me goed van pas. Met mijn naald kan ik me verliezen in details en accenten. Mijn ideeën blijven borrelen, vinden hun expressie in nieuwe projecten waar kleur en machinetechniek hun hoogtepunten bereiken.

Ik word gelukkig als ik mijn passie kan delen en doorgeven aan anderen. Het is zo fijn om te zien dat mensen nieuwe mogelijkheden ontdekken met hun naaimachine omdat je hen een andere bril liet opzetten. Er is immers zoveel moois te maken en textielkunst is een geweldig kanaal om uit te drukken wat er binnenin jou leeft. Wat is er leuker dan samen dat onbekende naai-avontuur te ontdekken en te beleven?

Welkom op mijn website en mijn kunstwereld.

Wil je jouw naai-skills naar een hoger niveau tillen? 
Wens je je naai- of lockmachine beter onder controle te krijgen?  Wil je zelfverzekerd aan een naaiproject kunnen beginnen?

Dan help ik je daar graag bij door middel van een uitdagende lessenreeks in de Naai-Academie, in workshops of tijdens een bezoek aan de winkel. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan het aanbod. Ik ben er van overtuigd dat er iets tussen zit wat jou helpt in je naai-kunde.

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel