Welkom op de website van Naaimachines CREAplus te Sint-Truiden.

Naaimachines CREAplus is gegroeid vanuit CreAtelier. In dit atelier met zes naaimachines kregen jongeren en volwassenen lessen in naaien en patchwork met de naaimachine. De motivatie om jonge mensen te stimuleren in het ontdekken van hun talenten is door de jaren heen mijn drijfveer geweest.

Ook tijdens mijn loopbaan in het onderwijs was het motiveren van leerlingen een belangrijk doel. Door mijn creatieve aanpak van lessen en variatie in moeilijkheidsgraad kon ik de individuele leerling tegemoet komen.

Vanuit mijn patchwork- en quiltactiviteiten ontstond Quiltissimo waar patchworkdames begeleid worden in het quilten en afwerken van grote patchworkstukken.

Naaimachines CREAplus is een logische volgende stap om de passie voor naaien en creativiteit met textiel door te geven aan anderen. In deze coronatijd blijkt hoe belangrijk het is voor jong en oud, jongen en meisje, om thuis op een zinvolle en creatieve manier bezig te zijn. Als Naaimachines CREAplus daartoe kan bijdragen en een naaimachine een handige tool blijkt te zijn, hoop ik velen te kunnen helpen in het ontdekken en ontplooien van hun talenten. Luc zorgt voor de logistieke, praktische en technische ondersteuning.

© 2020 - 2022 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel