In voorraad

Juki TL 2200 QVP mini met aanschuiftafel

Artikelnummer: J TL 2200 QVP mini
Artikel 13 van 15
€ 1.899,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze semi-industriële rechtsteek machine is speciaal ontwikkeld voor kleermakers, quilters en gordijnateliers.

Specificaties:

  • Naaisnelheid Max. 1500 tpm
  • Steeklengte Max. 6 mm
  • Naaivoethoogte 2 Staps max. 12 mm
  • Naald 130/750H (HAx1)
  • Afmetingen 452 (L) x 219 (B) x 350 (H) mm
  • Gewicht 11,5 kg

Voorspanning

De voorspanning zorgt voor een gelijkmatige draadtoevoer waarbij de draad niet kringelt, ongeacht de dikte van de draad. Het voorkomt ook het trillen van de draad op hoge snelheid voor een perfect verfijnde draadspanning.

Maximale controle naaisnelheid

Eenvoudige bediening van de naaisnelheid van 200 tot 1500 tpm met de snelheidsregelaar. U heeft hiermee totale controle over de naaisnelheid zowel met patchwork als bij het quilten uit de vrije hand.

Eenvoudig spoel verwisselen

Een slim ontworpen spoelhuis en een grote spoelhuls omgeving maakt het makkelijker de spoel te verwisselen. Ook als de verlengtafel in gebruik is, zorgt de klapplaat ervoor dat u direct bij de spoelhuls kunt.

Automatische naaldinrijger

De automatische naaldinrijger rijgt uw draad door de naald zonder uw ogen te vermoeien en u kunt meteen met naaien beginnen.

Eenvoudig de draad inrijgen

De machine is snel en eenvoudig in te rijgen door de accurate draadgeleiders en de draadhevel met gleuf.

Kniehevel

Met behulp van de meegeleverde kniehevel kan de naaivoet tot 12 mm omhoog en/of omlaag worden gebracht.

Automatische draadknipfunctie

De machine is voorzien van een automatische draadafsnijder die tegelijkertijd de boven- en onderdraad afsnijdt als u op de knop drukt. Dit draadafsnijmechanisme is ontleend aan de industriële machines van Juki en werkt altijd.

Voetpedaal met knipfunctie

U kunt zowel de onderdraad als de bovendraad knippen door het indrukken van de hielzijde van het voetpedaal. *De draadknipfunctie kan worden uitgeschakeld door een voetschakelaar stopper aan het voetpedaal te bevestigen.

Ingeregelde naaldstop

Stopt u met naaien, dan stopt de machine met de naald beneden. Met de naaldpositieknop beweegt u de naald naar boven of naar beneden. Houdt u de knop ingedrukt, dan naait de machine langzaam steek voor steek door.

Draadspanning aanpassen

De machine is voorzien van een bovenspanning met een schaal die u in staat stelt de spanning aan te passen aan de draad en de stof die u gebruikt.

Naaivoetdruk aanpassen

De naaivoetdruk kunt u aanpassen aan de stof met de stelknop bovenop de machine. De naaivoetdruk is eenvoudig af te lezen op de drukschaal.

Zware materialen naaien

Dankzij de verticale roterende grijper heeft u een nauwkeurig stoftransport en perfecte steekvorming, ook bij het naaien van zeer zwaar materiaal, quilten of meerdere lagen stof.

Extra grote transparante aanschuiftafel

De optioneel verkrijgbare transparante quilttafel met een afmeting van 810 x 605 mm is voorzien van 8 pootjes en sluit naadloos op de machine aan. Bij het gebruik van deze tafel werkt u aan de kopse kant van de machine.

 

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel