Pfaff admire air 7000

Artikelnummer: P Admire air 7000
Artikel 2 van 3
€ 3.299,00 (inclusief btw)

De PFAFF® admire™ air 7000 coverlockmachine met one-touch luchtinrijgsysteem heeft fantastische, zeer gebruiksvriendelijke functies en staat garant voor prachtige resultaten. Met alle mogelijkheden die u zich maar kunt wensen in een top-of-the-line coverlockmachine. Een perfecte aanvulling op uw naaimachine!

One-touch elektronisch inrijgen van de grijperdraden

Met het PFAFF® admire™ air 7000 one-touch luchtinrijgsysteem, kunt u de grijperdraden moeiteloos inrijgen met één eenvoudige druk op een toets.

Kleurentouchscreen

Wanneer u uw steek selecteert, worden de optimale draadspanningen, de aanbevolen steeklengte en meer automatisch ingesteld.

PFAFF® admire™ air COVERLOCK BOX

Zolang de voorraad strekt ontvangt u bij aankoop GRATIS de PFAFF® admire™ air 7000 COVERLOCK BOX met kwaliteitsgaren van Gütermann, een hoogwaardige kleermakersschaar van PFAFF®, een PFAFF® meetlint, de PFAFF® rimpelvoet, de PFAFF® transparante deksteekvoet en meer. Folder COVERLOCK BOX.

Vrije arm

De vrije arm zorgt voor een goede bereikbaarheid voor het naaien van kleinere projecten zoals manchetten, zomen en kinderkleding.

Kniehevel

Breng de naaivoet omhoog zonder handen, voor gemak en controle.

26 steken

De mogelijkheid om met 5/4/3/2 draden te naaien, geeft u 26 verschillende steekopties voor veel verschillende naaitechnieken.

Bekijk alle functies

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel