Uitverkocht

Juki DDL-9000B-SS met 1 jaar garantie

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 2.117,00 € 1.497,00
Het artikel is uitverkocht.

De DDL-9000B-serie is het belangrijkste model van de 1-naalds stiksteekmachine met betrekking tot functies, prestaties en ontwerp.

Juki heeft zijn geavanceerde 1-naalds stiksteekmachine gelanceerd, een opvolger van de DDL-9000 en DDL-9000A. De DDL-9000B is de eersteklas stiksteekmachine die is ontwikkeld door Juki. Deze 1-naalds stiksteekmachine is Juki's zeer geavanceerde model voorzien van een draadafsnijder die op de hoogste snelheid in zijn soort werkt, een mechanisme dat een stille werking belooft en diverse technische eigenschappen die energiebesparing beloven.

Kenmerken:

 • Tafel & servomotor 
  Dit pakket bevat een volledig gemonteerde tafel en een interne servomotor.
 • Verbeterde kwaliteit met droogtechnologie 
  De geavanceerde droogtechnologie helpt olievlekken op het te naaien materiaal te voorkomen. De belangrijkste bron van olievlekken is het frame. De semi-droge kop naaimachine wordt geleverd met een frame dat geen smering nodig heeft. De semi-droge kop-type naaimachine is een nog verder ontwikkeld droog-hoofdtype dat wordt geleverd met een frame en een haakgedeelte dat niet gesmeerd hoeft te worden. Het naaldstangmechanisme is afgewerkt met een speciale oppervlaktebehandeling (DLC, Diamond Like Carbon Coating) en gebruikt JUKI's unieke speciale vet voor smering. Er zijn vetgevulde lagers gebruikt voor de secties die lagers nodig hebben.

 • Stille werking 
  De belangrijkste bronnen van geluid zijn het one-touch-type omgekeerde invoerapparaat, de wisser en de auto-lifter, die zijn ontworpen om het geluid te verminderen. Het bedrijfsgeluid van de resulterende mechanismen wordt verminderd, waardoor de machinist minder vermoeid raakt.

 • Draadafsnijder 
  De DDL-9000B afwerking draad ten minste twee keer sneller dan de conventionele draad trimmer, dankzij de verbeterde thread-trimmer aandrijfmechanisme. Dit verbetert het reactievermogen van de naaimachine tijdens het wisselen tussen naaien en draadknipbewerkingen. De tijd die verstrijkt van het afsnijden van de draad aan het einde van het naaien tot het begin van een volgende bewerking kan worden verkort, waardoor het bedieningsritme wordt verbeterd.

 • Compacte servomotor 
  De DDL-9000B heeft de nieuwste compacte servomotor als aandrijfbron gebruikt. Deze nieuwste compacte servomotor is een energiebesparende, zeer efficiënte motor die onder een hoog koppel kan draaien en een breder toerentalbereik heeft. Bovendien is de servomotor geïnstalleerd met een direct aandrijfsysteem om het motorvermogen rechtstreeks naar de naaimachine over te brengen, waardoor een verbeterde energiebesparing, een snellere respons, een snellere start, een grotere nauwkeurigheid van de stoppositie en een sterkere materiaaldoordringingskracht van de naald.

 • Energiebesparende modus 
  Het nieuwe model schakelkast SC-920, die bestaat uit een energiebesparende modus, is ontwikkeld. Deze bedieningskast is de eerste die een energiebesparende modus voor de naaimachine biedt. Het stroomverbruik tijdens stand-by, wanneer de motor in rust is, wordt met ongeveer 20% verminderd. Bovendien zorgen de rijkelijk ingebouwde ultramoderne energiebesparende functies zoals een compacte solenoïde voor de auto-lifter (optioneel) ervoor dat de DDL-9000B het stroomverbruik kan verminderen, de productiviteit kan verhogen en vriendelijk kan zijn naar de omgeving.


Toepassing: Middelzwaar naaiwerk
Smering: Minuuthoeveelheid Smering Smeerolie Juki Machineolie 7 (gelijk aan ISO VG7) 
Max. Naaisnelheid: 5.000 steken per minuut 
Max. Steeklengte: 5 mm 
Naaldstangslag: 30,7 mm
Transporteurhoogte: 0,8 mm
Naald: DBx1 (#11) #9~18 (Nm65~110) 
Voet hefhoogte: 15 mm
Grootte van bed: 517x178 mm (Afstand van naald tot machinearm: 303 mm) 
Bedieningspaneel: standaard C18 
Spoeldraadopwinder: Ingebouwd in de machinekop
Stroomverbruik: 320VA 
Machinegewicht: 38 kg

© 2020 - 2023 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel