Vraag uw prijs

Juki HZL-UX8

Artikelnummer: J HZL-UX8
Artikel 11 van 15
€ 3.999,00 (inclusief btw)

The Next Generation met ingebouwde WIFI. Met kleuren Touchscreen, extra grote werkruimte, ingebouwde LED verlichting, met boventransport en BOX Feed transportsysteem.

Specificaties:

  • Naaisnelheid Max. 1050 tpm
  • Steeklengte Max. 5 mm
  • Steekbreedte Max. 7 mm
  • Naaivoethoogte: 6 - 8 - 10/12 mm
  • Naald 130/750H (HAx1)
  • Afmetingen 602 (L) x 264 (B) x 310 (H) mm
  • Gewicht 14,9 kg

368 gevarieerde steken inclusief 4 lettertype

Ingebouwde WIFI

Via YOUTUBE kunnen zonder aanmeldingsplicht gedetailleerde bedieningsprocedures worden bekeken op het scherm van de naaimachine of zelfs muziek worden beluisterd op de naaimachine tijdens het naaien. Instructievideo’s kunnen ook worden bekeken op een smartphone door het scannen van een QR-code.

Eenvoudig steekplaat verwisselen

Vervang de standaard steekplaat en transporteur voor de meegeleverde steekplaat en transporteur voor rechte steek en voorkom dat dunne stoffen aan het begin van de naad in het naaldgat worden geduwd. In combinatie met de naaivoet voor rechte steek kunnen er ook randen en scherpe rondingen worden genaaid.

Altijd uw favoriete accessoires bij de hand

De HZL-UX8 heeft als eerste naaimachine met een extra grote werkruimte van 30 cm een vrije arm aanschuiftafel voor accessoires. Houd uw meest gebruikte accessoires binnen handbereik opgeborgen in de aanschuiftafel. Met de meegeleverde aanschuiftafel kan het werkgebied zelfs worden uitgebreid tot 570 mm.

Voetpedaal met onafhankelijke schakelaar

Het voetpedaal met onafhankelijke schakelaar heeft maar liefst 7 extra functies, zoals : naaldstand, draadknipper, retoursteken of een enkele steek naaien. Zowel rechts als links in te stellen.

Verlichting

De helderheid van de verlichting kan veranderd worden tussen daglicht en zacht wit zodat bepaalde kleurcombinaties van stof en garen altijd goed zichtbaar blijven. Dit geldt voor zowel de steekplaatverlichting als voor de verlichting onder de arm.

Spoeldraadwaarschuwing

Een optische sensor geeft aan wanneer de onderdraad een bepaalde hoeveelheid heeft bereikt. Naai door met vertrouwen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de resterende hoeveelheid spoeldraad.

Grote werkruimte

Extra grote (305 mm) werkruimte waarvan het werkgebied zelfs kan worden uitgebreid (570 mm) met de meegeleverde aanschuiftafel.

Juki Smart Feed

De boventransporteur voorkomt onevenredig stoftransport en zorgt in combinatie met het Box Feed transport voor een nauwkeurige steek.

Naaivoet heffunctie

Stop met de naald in de laagste positie en de naaivoet komt omhoog, zodat uw stof kan draaien.

Altijd mooie knoopsgaten

Knoopsgaten naaien met klemplaat en sensor, dit zorgt voor een betrouwbare doorvoer, zelfs op dikke stoffen en naden, en corrigeert automatisch de dichtheden van de linker en rechter rups. Omdat de snijbreedte kan worden aangepast, kunt u een knoopsgat naaien dat niet alleen past bij de grootte van de knoop, maar ook bij de knoopdikte.

Tapering

Laat de steekbreedte automatisch steek voor steek vermeerderen of verminderen en naai een precieze hoek. Door een uitgebreide keus aan verschillende hoek- en richtingsinstellingen zijn de mogelijkheden voor tapering heel uitgebreid. Stel van tevoren de steeklengte in of sla de lengte van de genaaide steken op.

Elektronisch bedienbare transporteur

Breng de transporteur omhoog en omlaag vanaf het touchscreen. Wanneer de naaivoet omhoog wordt gebracht, wordt de transporteur omlaag gebracht.

Laatst gekozen steken opslaan

De 10 laatst genaaide steken worden opgeslagen in de geschiedenis. De instellingen die afwijken van de standaard instellingen worden blauw weergegeven.

Micro-lift

Met de knop voor de persvoetdruk is het ook mogelijk om de naaivoet iets op te liften voor het naaien van rimpelvrije stoffen en strakke zomen en naden.

Zweef-functie

De slimme zweef-functie zorgt voor rimpelvrije stoffen en strakke zomen en naden.

BOX feed transportsysteem voor een perfecte steek

Het krachtige industriële rechthoekig transportsysteem (BOX Feed) maakt door de vlakke horizontale beweging, langer contact met de stof en zorgt voor een nauwkeurige transportwerking. Het reguliere transportsysteem maakt een ovale beweging die materiaalkrimp en verschuiven van de stof veroorzaakt.                

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel