Pfaff Creative 4.5

Artikelnummer: Pfaff Creative 4.5
Artikel 16 van 18
€ 5.399,00 (inclusief btw)

Nu is de perfecte tijd om van gewoon over te stappen op buitengewoon. De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine biedt een groot aantal indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden en ongelooflijk veel verschillende borduurmotieven. Laat u meevoeren terwijl u borduurmotieven combineert en ze dan omzet in een oneindig aantal prachtige creaties met caleidoscopische effecten. U hoeft alleen maar uw eigen persoonlijkheid en creativiteit open te stellen om de exclusieve technologie van de PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine volledig te benutten. Bent u klaar om indruk te maken?

Kenmerken:

Hogere borduursnelheid**

De creative™ 4.5 kan sneller borduren dan ooit tevoren.

Unieke nieuwe PFAFF® naaitechnieken

Exclusief ontworpen voor PFAFF® naai- en borduurmachines: deze unieke steken vergroten uw creatieve mogelijkheden. Lintsteken, Stapelsteken

Nieuw kleuren-touchscreen

De brede kijkhoek geeft u goed zicht vanuit alle hoeken. De intuïtieve lay-out is goed te begrijpen.

480 steken

Inclusief een groot aantal decoratieve 9 mm steken en maxi-steken tot 48 mm breed. Combineer en/of bewerk uw steken voor nog meer creativiteit. Alle steken, ook de knoopsgaten, kunnen in de borduurring worden gemaakt. U kunt ook prachtige taperingcombinaties maken en borduren in de borduurring.

PFAFF® accessoires

11 verschillende naaivoeten voor al uw basiswensen en veel optionele accessoires van het originele PFAFF® naaivoetensysteem die u kunt aanschaffen om uw naai-ervaring te verbeteren.

270 fantastische borduurmotieven

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft veel verschillende speciale borduurtechnieken. De ingebouwde borduurmotieven zijn ondergebracht in drie verschillende categorieën: machineborduurmotieven, minidesigns en quiltborduurmotieven.

 

Groot borduurgebied

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft het grootste borduurgebied op de markt - tot 360 x 350 mm*. Borduur uw unieke, persoonlijke creaties met éénmaal opspannen in de borduurring.

* Met grotere borduureenheid.

 

Het originele IDT™ systeem

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorgt van boven- en onderaf en perfecte naden geeft in alle stoffen.

Ervaar hier het IDT™ systeem

Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor ongelimiteerde creativiteit.

Basis Shape Creator™ functie

Combineer onmiddellijk decoratieve steken of borduurmotiefelementen om echt unieke omrandingen en borduurmotieven te maken. Kies uit vele opvallende vormen - allemaal in de machine ingebouwd, zoals: sterren en bloemen.

Precise Positioning (Precies plaatsen)

Plaats ieder borduurmotief precies waar u dat wilt. Span de stof meerdere malen in de borduurring en laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten om borduurmotieven van onbeperkte grootte te maken.

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel