Bij aankoop van een naaimachine, borduurmachine of lockmachine kan je rekenen op instructie om je machine goed te leren gebruiken. Bij basis machines wordt in de winkel gedemonstreerd hoe een spoel wordt opgewonden, het inrijgen en het instellen van de knoppen voor de verschillende steken wordt uitgelegd.

Bij machines met meer comfort en mogelijkheden wordt daar bovenop nog een extra instructieles voorzien, op een later tijdstip op afspraak. Voor een borduurmodule wordt nog een volgende instructieles ingebouwd. En dat allemaal inclusief de aankoopprijs, om onze service optimaal te maken.

Enkele reacties van tevreden klanten lees je hieronder.

Sorteer op
per pagina
 • Claudia
  Claudia

  Zo tevreden met mijn aankoop van de Juki DX7. Service en advies top! En de instructieles een aanrader. Zo ontdekte ik de zweeftoets, nu al onmisbaar bij mijn tasprojecten. Bieke staat altijd klaar met advies. Topadres!

 • Cecile reageert
  Cecile reageert

  De instructieles is een grote meerwaarde omdat je echt de basistechnieken leert om op een correcte wijze gebruik te maken van je Bernette 05 en je krijgt de kans om zelf de naaimachine te bedienen.

 • Veronique raadt aan...
  Veronique raadt aan...

  Tijdens mijn instructieles werd dank zij Bieke mijn geheugen weer opgefrist, na 30 jaar niet meer gestikt te hebben. Ze is een heel vriendelijke en behulpzame vrouw. Zeer duidelijke, niet te snelle, prima uitleg. En nu maar…

 • Patricia op Facebook
  Patricia op Facebook

  Gezellige en fijne les bij Bieke ook al kwam mijn overlockmachine Bernina 1100D niet van bij Naaimachines Creaplus. Heb weer bijgeleerd, een echte aanrader.

 • Gerda is blij
  Gerda is blij

  Ik kreeg vandaag een zeer leerrijke les om mijn nieuwe Husqvarna Emerald 118 beter te leren kennen. Dat zet me aan om de mogelijkheden ook te gaan gebruiken. Ik zal Naaimachines Creaplus zeker aanraden bij andere mensen.

 • Daniella
  Daniella

  Een heel leerrijke instructieles op mijn borduurmachine Bernette 70. Ik heb er van genoten en thuisgekomen ben ik meteen aan mijn tweede borduurwerk begonnen.

 • Myette is enthousiast
  Myette is enthousiast

  Ik vond dat uurtje echt fijn!! Heb mijn Juki 2000 overlock beter leren kennen en zal hem dan ook meer gebruiken! Bedankt nog voor de je lieve en spontane instructies en ideeën. Ben echt blij een fijne winkel in de buurt te…

 • Christiane L.
  Christiane L.

  Zeer goede en vriendelijke uitleg gekregen in de instructieles van mijn nieuwe naaimachine Husqvarna Emerald 118. Bieke neemt voldoende tijd daarvoor. Zeer dankbaar en heel tevreden over mijn aankoop.

 • Martine S.
  Martine S.

  De instructieles was erg leerrijk en zorgde ervoor dat ik de extra functies van mijn Bernina overlock L460 ook écht kan gebruiken!

 • Lindsay
  Lindsay

  De instructieles is zeker een meerwaarde om mijn nieuwe overlock JUKI MO-2000QVP te leren kennen en gebruiken. Duidelijke uitleg bij aankoop waarbij je geholpen wordt bij het maken van je keuze. Toffe winkel met brede waaier aan…

 • Gilberte schrijft
  Gilberte schrijft

  Bij de aankoop van mijn Bernina overlock L460 had ik al een heel fijn gevoel. Goede uitleg, vriendelijke service. De instructieles was leerrijk, veel opgestoken bij een geduldige Bieke. Naaimachines Creaplus is een echte aanrader!

 • Sabina aan het woord
  Sabina aan het woord

  De instructieles heeft mij een flinke zet gegeven om optimaal van mijn nieuwe JUKI HZL-80H te genieten. Ik kan nu aan de slag met diverse naaivoetjes. Kleine problemen die zich kunnen voordoen tijdens het naaien kan ik nu…

 • Martine vertelt
  Martine vertelt

  De instructielessen waren super. Zoveel nuttige tips en uitleg, dat was geweldig!!! Ik beveel Naaimachines Creaplus zeker aan, de vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn top. Mijn topper, de Designer Jade 35 Husqvarna, een parel…

Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2023 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel