Vraag uw prijs

Husqvarna Designer Epic 2

Artikelnummer: H Designer Epic 2
Artikel 12 van 16
€ 13.990,00 (inclusief btw)

De HUSQVARNA® VIKING® DESIGNER EPIC™ 2 naai- en borduurmachine is toonaangevend in de naai- en borduurmachinebranche. De machine heeft een groot aantal innovatieve functies en is van uitmuntende kwaliteit.

Ingebouwd dubbel stoftransport

De stof wordt gelijkmatig zowel van de onder- als de bovenkant getransporteerd. Een aparte boventransportvoet is niet meer nodig. De stoflagen verschuiven niet. Perfect voor het transporteren van meerdere lagen stof of voor stoffen met patronen die op elkaar moeten aansluiten. Het systeem kan worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van hetgeen u gaat naaien.

mySewnet™ Library

De eerste** naai- en borduurmachine met streaming van borduurmotieven en toegang tot een volledige en steeds groeiende verzameling  hoogwaardige borduurmotieven, direct op het scherm van de machine! Gebruik alle handige mySewnet™ apps, update uw machine draadloos en verzend borduurmotieven van en naar verschillende apparaten, en meer.

Lintborduurapparaat mogelijk

Een echte innovatie op het gebied van borduurmachines voor huishoudelijk gebruik. Met het optionele lintborduurapparaat leidt en naait uw DESIGNER EPIC™ 2 naai- en borduurmachine lint in de borduurmodus. Het toevoegen van lint aan uw borduurmotieven was nog nooit zo eenvoudig!

Instelbare lasernaaigeleider

Dit zal al snel uw meest favoriete functie zijn! Met een druk op een toets wordt de instelbare lasernaaigeleider op uw stof geprojecteerd om u te helpen bij het uitlijnen van rijen decoratieve steken, het maken van quiltlijnen met gelijke tussenruimten en meer, langs rechte of gebogen randen.

Exclusieve steektechnieken

Met de exclusieve, gepatenteerde steektechnieken kunt u uw project moeiteloos verfraaien met prachtige dimensionale elementen: pop-upsteken, pailletsteken, applicatiesteken, decoratieve garensteken, themasteken en laserpictogramsteken.

Borduurmotief plaatsen via de mySewMonitor™ app

Het exact plaatsen van borduurmotieven is nu eenvoudiger dan ooit! Gebruik uw smartphone en maak via de HUSQVARNA® VIKING®  mySewMonitor™ app een foto van het project dat u in uw borduurring heeft gespannen. De app communiceert met uw DESIGNER EPIC™ 2 naai- en borduurmachine voor het perfect plaatsen van uw borduurmotief, sneller dan ooit tevoren.

mySewnet™ ecosysteem

Er zal een hele nieuwe wereld aan naai- en borduurmogelijkheden voor u opengaan met het mySewnet™ ecosysteem dat gratis opslag en overdracht van borduurmotieven in de cloud biedt, plus handige apps, de Project Creator service en nieuwe ideeën die in een live feed direct op het scherm van de mySewnet™ Blog beschikbaar zijn.

JoyOS Advisor™ functie

U heeft nog nooit zoveel hulp gehad tijdens het naaien en borduren; interactieve tutorials, naai-instructies, stap-voor-stap werkboeken, gemakkelijke toegang tot de gebruikershandleiding, handleiding versteviging, snelstartgids, accessoiregids en meer! Allemaal direct op het scherm van de machine. Selecteer uw stoftype en kies uit een brede selectie van beschikbare naaitechnieken. De JoyOS Advisor™ functie zal onmiddellijk de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning/-hoeveelheid en persvoetdruk instellen voor de techniek die u heeft gekozen.

Brede 9 mm steken

Maak opvallende versieringen met decoratieve steken met een standaardbreedte van 9 mm en zijwaartse steken (tot 54 mm) voor ieder speciaal project.

Inbegrepen borduurmotieven

Meer dan 750 ingebouwde borduurmotieven, inclusief lintborduurmotieven, 8 ingebouwde borduurlettertypes in 3 verschillende afmetingen. Direct op scherm toegang tot de mySewnet™ Library voor het streamen van meer dan 4.000 borduurmotieven (abonnement vereist). 

Accessoires in doos

Borduurringen:
DESIGNER™ Imperial Hoop (360x260)
DESIGNER™ Crown Hoop (260x200)
DESIGNER™ Splendid Square Hoop (120x120)

Naaivoeten:
Nuttige naaivoet A voor IDF systeem
Decoratieve naaivoet B
Knoopsgatenvoet C 
Blindzoomvoet D 
Ritsvoet E voor IDF systeem
Glijvoet H voor IDF systeem
Kantstikvoet J voor IDF systeem
Instelbare quiltvoet 6 mm met geleider rechts voor IDF systeem
Borduur-/stopvoet R
Zijwaarts transportvoet S 
Eenstaps knoopsgatsensorvoet 
Sensorvoet  Q
Rechtstiksteekplaat

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel