Pfaff Creative 3.0

Artikelnummer: Pfaff Creative 3.0
Artikel 13 van 16
€ 3.999,00 (inclusief btw)

Als u op zoek bent naar inspiratie, nieuwe vaardigheden en mogelijkheden om uw eigen persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen, dan heeft u een naaimachine nodig die voldoet aan de wensen die u nu heeft, maar die ook de mogelijkheid biedt om uw creativiteit in de toekomst uit te breiden. Als u van borduren houdt en de vrijwel onbegrensde mogelijkheden daarvan, dan is uw perfecte machine: de PFAFF® creative™ 3.0 – Daag uw creativiteit uit!

Kenmerken:

Grote naairuimte

De PFAFF® creative™ 3.0 naai- en borduurmachine is de perfecte keuze voor wie quilt, woonaccessoires naait en van mode houdt – kortom voor iedereen die iets maakt. De naairuimte rechts van de naald is extra groot voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussenvulling.

4 ingebouwde naailettertypes

Kies een lettertype om uw projecten persoonlijk te maken.

Groot borduurgebied

Borduur borduurmotieven tot 260 x 200 mm groot.

Basis Precise Positioning

Laat uw borduurmotief eenvoudig aansluiten op een specifiek punt op uw stof.

LED-lampjes

Optimaal heldere lampjes verlichten het hele werkgebied zonder schaduwen.

157 prachtige borduurmotieven en 2 borduurlettertypes

Allemaal in drie verschillende afmetingen – zijn opgeslagen in het geheugen van de machine. Er is ook volop ruimte om uw persoonlijke creaties op te slaan en ze gemakkelijk te kunnen openen.

 

PFAFF® creative™ kleuren-touchscreen

Het heldere, hoge resolutie display geeft de steken op ware grootte weer en borduurmotieven in echte kleuren. De intuïtieve layout is eenvoudig te begrijpen.

Borduurmotieven aanpassen op het scherm

U kunt eenvoudig meerdere borduurmotieven direct op het scherm combineren.

Exclusieve Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken voor een ongelimiteerde creativiteit.

Ingebouwde borduurmotieven en borduurlettertypes + geheugens voor het opslaan van combinaties

157 fantastische borduurmotieven en 2 borduurlettertypes – allemaal in drie verschillende afmetingen – zijn in het machinegeheugen opgeslagen. Er is volop ruimte voor het opslaan van uw persoonlijke creaties om er eenvoudig bij te kunnen.

Het orginele IDT™ systeem

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven en van onderen.

© 2020 - 2024 naaimachines-creaplus.be - huishoudelijke en industriële naaimachines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel